Tren som en Elitesoldat, bok av Eirik Isdahl » Utrolig bra bok»

Bruker Smurfy på Milforum la ut denne anbefalingen til de som trente til opptak hos Marinejegerkommandoen. Boken «Tren som en Elitesoldat» av Eirik Isdahl ble godt mottatt. Med sine ca 14 års tjeneste ved kommandoen, vet han ett og annet om det å bygge form til denne typen tjeneste. Smurfy skrev som følger:

Hei Hei har akuratt gått til innkjøp av boken Tren som en elitesoldat, er fra Eirik isdahl som har vært 14 år i MJK og fortsatt aktiv. Skrivd en utrolig bra bok om alt fra stålvilje til trening. Anbefales på det sterkeste. Utrolig bra treningsplaner i hele boka. Alt fra kettlebell fokus til hvordan trene opp mot 3000, samitdlig du for han sin treningsplan for å holde seg operativ. I tilegg innførings planer for oss som er i mindre bra form etc, pengene du kjøper boka for går foresten til Trond bolle fondet, anbefales på det sterkeste «Tren som en elitesoldat» kan fås på cdon.no for eksempel Jeg skal hvertfall følge tankesettet og treningen opp mot opptaket jeg ikke vet når blir. Den dagen kroppen og hodet er klart

Du kan kjøpe boken her, samt lese en tråd på Milforum om boken. Du finner tråden her. Bruker PF oppsummerer boken til Isdahl på følgende måte:

Bottom line, det vil ikke bli enklere å gjennomføre MJK opptak om man leser boken, for dem som evt måtte tro at «løsningen» finnes der. Derimot er dette IMHO en veldig bra bok (som anbefales!), ettersom den kombinerer informasjon om alle relevante (min personlige mening) treningsformer for livet i grønt eller sivilt. Det stod ikke noe revolusjonerende i boken som jeg ikke hadde lest før/tenkt selv, men som sagt er alt ryddig samlet i samme omslag istedenfor over hele nettet. Vel verdt kjøpet for alle treninginteresserte!

Se også disse artiklene:
Hva er en Marinejeger?
Fellesturer på veien mot å bli en Marinejeger
Opptak Marinejeger
Hvem og hva er Marinejegerkommandoen – MJK?

Se også disse sidene på Milforum:
Forum for Marinejegeropptak
Forum for Treningsdagbøker
Forum for Tips & Råd før opptak
Forum for Treningsmakker

 

 

Related posts

Leave a Comment