Om Milforum

Milforum ® er et militært nettsamfunn som ble etablert i 2004. Nettstedene drives non-profit: reklamebannere og andre inntekter dekker ca 10 % av de reelle utgiftene vi har ved å drive Milforum per i dag. Milforum har ingen koblinger til Forsvaret eller Forsvarsdepartmentet men er privat drevet.

Vi holder deg oppdatert på militære og forsvarsrelaterte områder. Du finner informasjon om blant annet Forsvaret, Heimevernet, Etterretningstjenesten, Luftforsvaret, Sjøforsvaret, Hæren, FOHK Forsvarets Operative Hovedkvarter, Forsvarsstaben, verneplikt og førstegangstjeneste, Veteraner, Spesialstyrker, Forsvarets Spesialkommando, Hærens Jegerkommando og Marinejegerkommandoen, FN-operasjoner, FNs fredsbevarende styrker, NATO og NATO-operasjoner, geopolitiske nyheter, Politiet, Beredskapstroppen, PST, etterretning, kontraetterretning, overvåkning, spionasje, psykologisk krigføring, propaganda, psyops, utstyr, våpen, karriere, utdanning, opptak, kosthold, trening og personlig utvikling.Diskuter militærtjeneste, Forsvarets samt Heimevernets nåværende og fremtidige struktur, Forsvarets materiellanskaffelser og ikke minst den militære opprustingen innen Romfart.

En hovedregel gjelder på diskusjonsforumet og ellers hvor du kan legge igjen kommentarer på våre kanaler:

Tenk – Trykk – Tal. Gradert informasjon skal ikke ut på Milforum.

Takk for at du benytter nettsidene og vi håper du får nytte av den. Gi oss gjerne en melding om det i fremtiden hvis Milforum faktisk var med på å gjøre drømmen din mulig! Det er feedback vi ofte får, men da som regel “off-line”. Like hyggelige uansett!

Mvh,

Admin


MILFORUM

Milforum ® er det militære nettsamfunn. Siden 2004 har vi holdt deg oppdatert på det som er skjer innen Forsvaret, Heimevernet (HV), NATO, det geopolitiske spenningsforholdet mellom ulike religioner og utviklingen geopolitisk mellom øst og vest i tillegg til å motivere sunn og oppegående ungdom som ønsker å forberede seg til en militær karriere, til opptak og tjeneste i Forsvaret. Milforum er også for deg som har Airsoft og Milsim som hobby.

 

Related posts

Leave a Comment