Fellesturer på veien mot å bli Marinejeger

Vi anbefaler deg å finne andre som søker Marinejeger- eller Fallskjermjegeropptak så dere kan planlegge flere fellesturer frem mot opptak. Planlegg turer med og uten overnatting, men ulike momenter og vanskelighetsgrad. Mange er kanskje helt uten erfaring med det å være ute i skogen nattestid, eller krysse vidda med tung sekk.

Her er et eksempel fra 2009 hvor folk med ulike mål gikk sammen om fellesturer, som resulterte i hele 182 innlegg:

Hei! Oppretter denne tråden etter vi har diskutert å ta en fellestur rundt vinterstider (Fra FJ 2010 tråden), kaldt og godt 😉 Vi har enda ikke kommet frem til så mye, men har fundert litt på Femundsmarka. Noen få inkludert meg selv har meldt interesse, det er bare å slenge seg på! Tenker i utgangspunktet å samle folk som skal inn i til FJ opptak. Vi trenger da å finne ut hvem som skal være med, hvor og når dette skal skje, diskuter:) Mvh NathPa

Og som du ser i slutten av tråden, blir det kommentert i positive vendinger om inch og oppmøte:

Jeg er videre imponert over at så mange møtte opp, viser at det er flere som can do the walk, not just the talk — flott egenskap det. Kjempe flott at du vil bruke tid på et liknende treff!

Vi har hatt mange gode eksempler på fellesturer arrangert via Milforumsidene. Ta en titt selv og se hva historiene foreller.

Gi gass og kom dere ut i frisk norsk natur!

 

Se også disse artiklene:
Hva er en Marinejeger?
Opptak Marinejeger
Hvem og hva er Marinejegerkommandoen – MJK?

Se også disse sidene på Milforum:
Forum for Marinejegeropptak
Forum for Treningsdagbøker
Forum for Tips & Råd før opptak
Forum for Treningsmakker

Related posts

Leave a Comment